Bohus söker lokalvårdare

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Nu söker vi dig som är serviceinriktad och vill jobba som timvikarie i Göteborg.

Vi har just nu behov av vikarier och för rätt person kan det finnas chans till fortsatt anställning. Vi ser helst att du har körkort och tillgång till egen bil då det kan vara långt mellan kunderna. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, med start 06:00. För att du ska trivas hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det ingår ofta rengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet.

Kvalifikationer

Det är en fördel om du tidigare har arbetat med städ eller i ett annat serviceyrke, men det är inte ett krav. Vi tror att du kan vara rätt person för oss om du är noggrann, flexibel och kan kommunicera bra på svenska. Körkort och tillgång till bil är ett stort plus.

Villkor

Tjänsten är inledningsvis timvikariat med varierande antal timmar per vecka. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, med start 06:00. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att kontakta personalassistent Malin Rossen på telefon 031-3887123 eller e-post malin.rossen@bohus.se. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

Om Bohus: Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986. Vi är idag Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städning, vaktmästeri, kaffe, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 600 anställda och serva fler än 2200 företagskunder. Bohus finns i Göteborg med omnejd, i Alingsås samt i Borås- och Sjuhäradsregionen. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 samt innehar en AAA-rating. Som anställd på Bohus erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På Bohus vet vi att vår personal är nyckeln till att vi har så många nöjda kunder och vi är väldigt stolta över att mer än 140 personer har arbetat hos oss i mer än 10 år!   

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.bohus.se.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning11 dagar - 3 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeStädare/Lokalvårdare

Ansökan

Bohus Städ Patric Svensson AB söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos Bohus Städ Patric Svensson AB skickar du in din ansökan senast 2020-12-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Bohus söker lokalvårdare till Alingsås

Bohus Städ Patric Svensson AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Alingsås.

2020-11-09

Mer info

Bohus söker lokalvårdare till Borås

Bohus Städ Patric Svensson AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Borås.

2020-10-12

Mer info

Ödeshögs kommun söker lokalvårdare

Ödeshögs kommun söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Ödeshög.

2020-10-08

Mer info