Lokalvårdare till bemanningsenhet förskola/grundskola

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Letar du efter ett jobb inom sanering och renhållning? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som städare/lokalvårdare hos GÖTEBORGS KOMMUN. Om du vill arbeta deltid hos GÖTEBORGS KOMMUN, har de just nu en tjänst 3 månader – upp till 6 månader som kan passa dig.

Göteborg är platsen där denna position är ledig. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos GÖTEBORGS KOMMUN i rollen som städare/lokalvårdare så har de just nu tio lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Bli en del av teamet hos GÖTEBORGS KOMMUN som städare/lokalvårdare genom att ansöka senast måndag den fjärde december 2023.


Jobbannons

Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/f%C3%B6rskolef%C3%B6rvaltningen-g%C3%B6teborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER

Inom lokalvård arbetar du med att hålla våra verksamhetslokaler rena och hygieniska. Genom ett bra bemötande bidrar du till ett gott klimat i våra verksamheter.

Vi söker timavlönade lokalvårdare till bemanningsenheten Intern service som bemannar stadens förskolor och skolor. Som timavlönad hos oss arbetar du varierat eftersom behoven kan se olika ut i våra olika verksamheter. Du kommer möta våra kunder ute i verksamheterna. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande. Arbetet förutsätter en flexibilitet och förmåga att anpassa arbetssätt utifrån olika arbetsbeskrivningar och städschema.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din roll där du bidrar med att göra våra lokaler rena och hygieniska.

Att vara timavlönad innebär:

  • att du arbetar på flera olika förskolor och skolor inom Göteborgs Stad
  • att du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro
  • att du själv lägger in de tider du kan arbeta i vårt bokningssystem Time Care Pool och blir uppbokad när behov på enheterna uppstår
  • att dina arbetstider kan bli förlagda någon gång mellan 06:00-15:30 måndag till fredag

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare. Har du utbildning och/eller yrkescertifikat enligt SRY, PRYL, CLV+ eller likvärdigt är det meriterande. Det är också meriterande ifall du tidigare arbetat med olika städmaskiner, hållbar lokalvård och kemikaliehantering.

Som lokalvårdare är du ansiktet utåt för vår verksamhet. Därför söker vi dig som är serviceinriktad och har ett bra kundbemötande. Hos oss arbetar du efter olika arbetsbeskrivningar och städschema. Det krävs därför goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Du har lätt för att ta instruktioner samt att arbeta självständigt. Du är noggrann i ditt arbete och tar ansvar för att det blir ordentligt utfört. Du tycker det är viktigt att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Tjänsten kräver att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

I den här rekryteringen har vi valt att inte ta hänsyn till personligt brev.

Urval kommer att ske löpande efter behov.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken nedan.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om jobbet

Antal tjänster10
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnGÖTEBORGS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer2120001355
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

GÖTEBORGS KOMMUN söker tio personer till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos GÖTEBORGS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2023-12-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Lokalvårdare till Boliden Garpenberg

Compass Group AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Hedemora.

2023-12-08

Mer info

Lokalvårdare till vårt team i Kalmar

Watma Education AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Kalmar.

2023-12-08

Mer info

Lokalvårdare till vår enhet i Perstorp

Compass Group AB söker tre personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Perstorp.

2023-12-07

Mer info