Serviceassistent i Göteborg - Företagsstäd, Flyttstäd & Storstäd

Publiceringsdatum: 2023-11-18

Letar du efter möjligheter att arbeta inom sanering och renhållning? Homemaid AB (Publ) söker just nu efter en städare/lokalvårdare och du kan vara den de letar efter. Homemaid AB (Publ) behöver någon som vill arbeta deltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Om du redan bor i närheten av Göteborg, är det här din chans att söka ett spännande jobb Homemaid AB (Publ) behöver fler anställda som stödjer arbetet inom städare/lokalvårdare. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Bli en del av Homemaid AB (Publ) genom att ansöka till jobbet som städare/lokalvårdare senast fredag den tjugoandra mars 2024.


Jobbannons

Vi söker dig som vet att städning handlar om mer än att göra rent.

Att kunna städa är en sak. Att göra det på ett sätt som får folk att trivas och må bra är någonting annat. Det handlar om det där lilla extra, en omtanke och känsla för detaljer. Den är den känslan hos våra serviceassistenter som gör våra kunder så nöjda. Just nu behöver vi fler som har förmågan - som vet att städning handlar om mer än rengöring.

Som Serviceassistent inom företagsstäd, flyttstäd och storstäd har du en viktig roll. Du arbetar självständigt ute hos kunderna med städtjänster som dammsugning, damning, moppning och fönsterputsning. Du jobbar både hos företag och i privata hem, alltid med samma omsorg om detaljer och det lilla extra, som visar att du är ett proffs med engagemang och yrkesstolthet.

Som serviceassistent jobbar du i privata hem och hos företag med att:

  • Dammsuga och damma
  • Moppa golv och rengöra ytor
  • Flyttstäda
  • Piffa och ge kunden det där lilla extra

med mera, som du får lära dig här hos oss.

Vi söker dig

som har en stark känsla för kvalitet och ett driv att göra kunden nöjd och glad. Att vara punktlig och noggrann är självklart för dig. Du är engagerad och positiv, och precis som vi anser du att städning är ett hantverk som blir bäst när det sköts av oss proffs. Du tycker om att arbeta självständigt, men är också en lagspelare då du ibland arbetar tillsammans med andra i teamet.

Kollektivavtal och schyssta villkor - självklart

HomeMaid är en drivande kraft som har lyft och byggt upp städtjänster till en professionell bransch med schyssta villkor, rimliga löner och kollektivavtal. Vi har alltid vetat att vår yrkeskår är viktig, och vi slutar inte städa upp i branschen förrän det är rent i varje hörn.

Krav för anställning:

  • Du förstår och pratar grundläggande svenska eller engelska
  • Har körkort och gärna tillgång till egen bil
  • Kan arbeta flexibla arbetstider mellan klockan 7 och 17

Vi blir extra glada om du:

  • Tidigare har arbetat inom hemstädning, flyttstäd, fönsterputs eller liknande tjänster.

Placering: Göteborg med omnejd

Anställning: 50-75% med 6 månader provanställning

Tillträde: Intervjuer sker löpande

Lön: Enligt kollektivavtal

Ansök senast:  2023-10-29

Varmt välkommen med din ansökan!

Sedan mitten av 90-talet har HomeMaids medarbetare hjälpt tusentals kunder till en renare, mer trivsam vardag genom att serva med hemstädning, företagsstädning, fastighetsstäd, fönsterputs och mycket mer. Detta är den enkla, tydliga idé på vilken HomeMaid grundades 1997: Att göra vardagen lättare för sina kunder. Det visade sig snabbt vara ett framgångskoncept.

Sedan 2000 ligger huvudkontoret i Halmstad, men HomeMaid finns idag från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Bolaget är börsnoterat sedan november 2005. Som medlem i Almegas branschorganisation för hushållsnära tjänster driver vi frågan om försäkringar, pensionsavtal och trygghet på arbetet. Vi har självklart kollektivavtal och bygger tillsammans med våra ca 1000 medarbetare en bra värderingsstyrd arbetsplats med visionen Bättre tillsammans. Läs gärna mer på homemaid.se/jobba hos oss.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnHomemaid AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565438883
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Homemaid AB (Publ) söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos Homemaid AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2024-03-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Serviceassistent i Göteborg - Företagsstäd, Flyttstäd & Storstäd

Homemaid AB (Publ) söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Göteborg.

2023-12-08

Mer info

Serviceassistent i XXXX - Företagsstäd, Flyttstäd & Storstäd

Homemaid AB (Publ) söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Västerås.

2023-08-24

Mer info

Städare sökes till Företagsstäd, Flyttstäd & Storstäd i Lund

Homemaid AB (Publ) söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Lund.

2023-10-13

Mer info