Familj söker nanny till Hörby EXTRAJOBB

Publiceringsdatum: 2021-07-13

Denna annons gäller en familj som bor nära Hörby och som har två barn på 5 och 7 år. De behöver hjälp 3 gånger/vecka kl 15:30- ca 18:00 (mån, tis, ons). Körkort krävs.

NannyDirekt är ett företag som matchar trevliga och glada nannies till privatfamiljer runtom i Sverige. Vårt kontor hittar du i Malmö. Är du en social person som tycker om att arbeta med barn? För att passa som nanny ska du självklart älska att jobba med barn, vara pigg och glad med viljan att hjälpa dina familjer och deras barn. Dessutom ska du även tycka om att att utföra olika hushållssysslor. Du är en ansvarsfull person som kan kommunicera med både din familj och med oss på NannyDirekt. Du ska ha erfarenhet av barnpassning eller annat jobb med barn sen tidigare, vara ostraffad och kunna prata svenska eller engelska flytande. Har du körkort och/eller bil är det en fördel, men inget krav.

Som barnvakt på NannyDirekt jobbar du hemma hos familjerna och skapar en trygg och rolig stund för barnen. Detta jobb är ett extrajobb som med fördel kombineras med en annan huvudsaklig sysselsättning som t.ex. studier.

Du behöver inte ansöka för varje tjänst. Har du blivit anställd kommer du kunna välja mellan flera lediga uppdrag.

Om jobbet

Typ av anställningBehovsanställning
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeBarnflicka/Barnvakt

Ansökan

Give me a hand AB söker en person till denna tjänst som barnflicka/barnvakt med placerings i Hörby. Om det låter intressant att arbeta som barnflicka/barnvakt hos Give me a hand AB skickar du in din ansökan senast 2021-07-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Familj söker nanny till Falsterbo EXTRAJOBB

Give me a hand AB söker en person till tjänsten som barnflicka/barnvakt i Vellinge.

2021-09-08

Mer info

Familj söker nanny till Bunkeflostrand EXTRAJOBB

Give me a hand AB söker en person till tjänsten som barnflicka/barnvakt i Malmö.

2021-09-09

Mer info

Familj söker albansktalande nanny till Malmö EXTRAJOBB

Give me a hand AB söker en person till tjänsten som barnflicka/barnvakt i Malmö.

2021-09-15

Mer info