Lokalvårdare söker omgående

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Skulle du vilja jobba inom sanering och renhållning? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som städare/lokalvårdare hos Scent of Clean. För detta jobb är Jönköping den angivna tjänsteorten.

Om du letar efter en spännande karriär inom städare/lokalvårdare-branschen, har Scent of Clean just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Här är chansen att bli en del av Scent of Clean och jobba som städare/lokalvårdare! Ansök senast söndag den trettioförsta december 2023.


Jobbannons

Städföretaget Scent of Clean söker nu personal till en tjänst på 50% med minst ett års erfarenhet. Vi söker dig som är noggrann, pålitlig och trivs med att arbeta med städning.

Som anställd hos oss kommer du att vara ansvarig för att utföra städning hos våra kunder. Du kommer att arbeta självständigt och behöver därför vara självgående och kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Erfarenhet av städning är därför ett krav för att kunna utföra arbetet på ett professionellt sätt.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du även ha körkort, då du kommer att behöva ta dig till olika kundadresser. Det är viktigt att du är pålitlig och kommer i tid till dina arbetspass.

Vi erbjuder en omgående start och möjligheten att vara en del av vårt dynamiska team. Vi tror på att skapa en positiv och trivsam arbetsmiljö för våra anställda och strävar efter att erbjuda en god balans mellan arbete och fritid.

Om du är intresserad av att bli en del av Scent of Clean, skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnScent of Clean
LönFast månads- vecko- eller timlön
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Scent of Clean söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos Scent of Clean skickar du in din ansökan senast 2023-12-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker nu en lokalvårdare som kan ge våra kunder bästa möjliga service.

LEDRI AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Åtvidaberg.

2023-12-08

Mer info

Serviceinriktad lokalvårdare för start omgående!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Östersund.

2023-12-08

Mer info

Vi söker dig som är intresserad av jobb som Städare/Lokalvårdare!

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Malmö.

2023-12-08

Mer info