Lerums Arena söker extrapersonal till golvvård

Publiceringsdatum: 2021-09-14

I en fantastisk miljö, med ett grönt parkområde, alldeles intill Säveån ligger Lerums Arena och Lerums Gymnasium, bara några minuters promenad från Lerums centrum och tågstation.

Lerums Arena, som stod färdig sommaren 2019, är en mångsidig och flexibel delbar arena med två hallar som lätt kan göras om till en stor hall med publikkapacitet på 1000 personer. Det är också en anläggning för gymnasieskola och föreningsliv.

Gymnasieskolan har idag ca 1300 elever och ca 160 medarbetare. Skolan är indelad i fem skolenheter som var och en leds av en rektor. Här finns också en administrativ chef och en verksamhetschef för samordning.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att delta i det fortsatta arbetet med att bygga upp verksamheten i Arenan tillsammans med dina kollegor. Bidra till en god miljö för idrottsutövare, besökare och personal. Stort fokus ligger också på se till att vår fysiska arbetsmiljö uppfyller de olika krav som ställs.

Vi söker en person som kan hjälpa till vid golvvård torsdagskvällar. Arbetspasset börjar vid 22.00 - ca 02.30. Timanställningen är löpande.

KVALIFIKATIONER

Städkunnig och noggrann. Vi ser helst att ni har erfarenhet av liknande arbete. Kunna svenska i tal och skrift.

ÖVRIGT

Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeStädare/Lokalvårdare

Ansökan

Lerums kommun söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Lerum. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos Lerums kommun skickar du in din ansökan senast 2021-09-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vi söker fler fältmedarbetare till Hemstädning!

Maries Puts & Städ AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Stockholm.

2021-07-20

Mer info

Vi söker Yrkesklättrare (Rope Access)

CGS Nordic AB söker två personer till tjänsten som fönsterputsare i Partille.

2021-08-12

Mer info

Awilja Management AB söker personal till hemserviceuppdrag

Awilja Management AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Årjäng.

2021-08-26

Mer info