Skadedjurstekniker

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Om Nomor AB

Nomor är Sveriges och Norges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs numer av Terminix - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Vår vision är att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbetare.  Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Då företaget är i stark tillväxt finns det goda möjligheter för utveckling inom Nomors olika verksamhetsområden.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en skadedjurstekniker för tjänstgöring i Örnsköldsvik, som med stort engagemang, stark drivkraft och ansvarstagande kan leverera och sälja våra tjänster. Du kommer bland annat att arbeta med skadeförebyggande inspektioner och sanering mot skadedjur både individuellt och i grupp med andra mot ett brett kundspektra, från lokala kunder till våra större ramavtalskunder. Du kommer i arbetet möta många olika typer av människor, det är därför viktigt att du brinner för service och merförsäljning gentemot kund. Arbetet är självständigt och varierande och ställer därför höga krav på initiativförmåga, ansvarstagande, och kommunikation. Du kommer ha stor möjlighet att påverka utformningen av dina egna arbetsdagar. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som vill utvecklas, tillföra och lära dig nya saker inom en stark och modern organisation. Du har ett eget driv och gillar att ansvara för projekt från start till slutförande. Du är kommunikativ, serviceinriktad och lösningsorienterad. Att bygga och bibehålla goda kundrelationer är en självklarhet för dig, därtill ha viljan/förmågan att skapa nya och vidareutveckla befintliga kundrelationer genom försäljning och merförsäljning. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. B-körkort för manuell växel är ett krav.

Vi ser gärna att du har några års vana av kundkontakt på olika nivåer, gärna B2B vilket skapar god förståelse för hanteringen av våra beställare och slutkunder.

Vad vi erbjuder dig

  • Ett starkt och konkurrenskraftigt varumärke att arbeta med
  • Ett växande företag med goda interna utvecklingsmöjligheter
  • Ett bra team av kompetenta, stöttande och drivande kollegor
  • En stimulerande och varierande arbetsmiljö ute på fält
  • Avtalsenlig lön med provisionsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag

Ansökan

Sista ansökningsdatum är 2021-10-31. Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt.

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning. För slutkandidater så kommer förmågan att kommunicera skriftligt samt återrapportera eventuellt testas praktiskt före anställning.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se (http://www.nomor.se/).

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNomor AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565263976
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSkadedjurstekniker
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Nomor AB söker en person till denna tjänst som skadedjurstekniker med placerings i Örnsköldsvik. Om det låter intressant att arbeta som skadedjurstekniker hos Nomor AB skickar du in din ansökan senast 2022-04-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Anticimex Stockholm söker skadedjurstekniker

Anticimex AB söker en person till tjänsten som skadedjurstekniker i Stockholm.

2021-09-30

Mer info

Skadedjurstekniker

Nomor AB söker en person till tjänsten som skadedjurstekniker i Göteborg.

2021-10-13

Mer info

Extrajobb barnvakt Göteborg 1-2 ggr/månad - Kollektivavtal

2007 Nannynu AB söker en person till tjänsten som barnflicka/barnvakt i Göteborg.

2021-10-15

Mer info