Miva söker renhållningsarbetare

Publiceringsdatum: 2022-06-23

Vatten och avlopp är tillsammans med avfall och återvinning vår vardag. Våra huvuduppgifter är konkreta, men det är också i vår bransch som de stora satsningarna görs. Det behövs eftersom en viktig del av vår infrastruktur ska fungera både idag och långt in i framtiden.

Vi brinner för miljöfrågorna – oavsett om det handlar om hur vi avgiftar kretsloppet eller hur vi kan göra det lätt för våra kunder att sortera avfall rätt. Avfall kommer alltid att finnas och någon måste ta hand om det på bästa sätt.

Avdelningen Avfall och återvinning ansvarar för att samla in, behandla och transportera bort kommunens hushållsavfall. En viktig del i vårt uppdrag handlar också om att skapa beteendeförändringar för att minska mängden avfall.

Till driftenheten som ansvarar för verksamheten på våra återvinningscentraler behöver vi nu utöka vår kunniga och engagerade personalstyrka. Vi söker därför dig som vill jobba i en samhällskritisk verksamhet där du gör skillnad på riktigt, varje dag.

Dina arbetsuppgifter

Din främsta uppgift är att guida våra kunder att sortera rätt. Du arbetar även i vår vågstation, vilket innebär att du registrerar och väger in fordon, upprättar rapporter, fakturaunderlag och redovisningar för inkommande avfallsslag.

Dokumentation och uppföljning är en stor del i arbetet som sker i flera IT-baserade verksamhets- och driftsystem. I tjänsten ingår även att hantera ärenden som inkommer via besök, telefon och epost. Du genomför beställningar och stödjer verksamheten i stort.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är serviceinriktad, du trivs och känner dig bekväm med att möta och instruera våra kunder. Vi ser gärna att du är intresserad av miljöfrågor och återvinning. För tjänsten behöver du ha god datorvana och känner dig bekväm med att arbeta i Office-paketet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta och kommunicera, och som ser lösningar i stället för problem. Du behöver vara självgående och kunna ta egna initiativ eftersom en stor del av arbetet utförs självständigt. Du är lugn, noggrann och känner ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Du behöver kunna god svenska både i tal och skrift.

Vad erbjuder vi

Mivas verksamhet är en av grundpelarna i samhället, vilket gör vårt arbete viktigt och meningsfullt. Vi erbjuder en stimulerande och kreativ miljö, tydliga och mätbara mål samt realistiska krav och utmaningar som lägger grunden för att kunna göra ett bra arbete. Genom delaktighet och ansvar medverkar du till verksamhetens utveckling.

För att öka vår mångfald ser vi varje medarbetare som en unik resurs. Vi månar också om våra medarbetares möjlighet att balansera yrkesliv och privatliv på ett hälsosamt sätt och får alltid toppresultat i medarbetarenkäten på möjlighet att förena arbete och föräldraskap. Självklart erbjuder vi friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och företagshälsovård.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100 %, tillsvidareanställning

Säkerhetsprövning och drogtest kommer att genomföras i samband med anställning.

Kontaktpersoner

Utifrån att det är semestertider och att vi månar om att våra medarbetare ska få vara lediga har vi valt att kontaktvägen in till oss sker via email. På så sätt så kan våra medarbetare ringa upp när de har möjlighet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti 2022.

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med företag/försäljare av rekryteringstjänster och annonser.

Om Miva

Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB (Miva) är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning i Örnsköldsviks kommun. Vi producerar, distribuerar och säljer dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvatten. Vi ansvarar även för att samla in, behandla och transportera bort kommunens hushållsavfall. Miva har drygt 100 medarbetare och omsätter 200 miljoner kronor. Våra ledstjärnor är engagerade medarbetare, långsiktigt miljöansvar, nöjda kunder och effektiv resursanvändning. Miva och Örnsköldsviks kommunkoncern ingår i ett finsk och samiskt förvaltningsområde.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMiljö och Vatten i Örnsköldsvik AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567672695
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMiljöarbetare/Renhållningsarbetare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB söker en person till denna tjänst som miljöarbetare/renhållningsarbetare med placerings i Örnsköldsvik. Om det låter intressant att arbeta som miljöarbetare/renhållningsarbetare hos Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB skickar du in din ansökan senast 2022-08-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Miva söker vikarierande renhållningsarbetare

Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB söker en person till tjänsten som miljöarbetare/renhållningsarbetare i Örnsköldsvik.

2022-06-23

Mer info

Vi söker ordningsam renhållningsarbetare - Sommarjobb

Pike Personal AB söker en person till tjänsten som miljöarbetare/renhållningsarbetare i Malmö.

2022-04-01

Mer info

Vi söker personal på Hotell housekeeping och Disk

OMNILS GROUP AB söker tjugo personer till tjänsten som hotellstädare i Stockholm.

2022-03-23

Mer info