Service Host, Cleaning & First Impression (Housekeeping/Städ), Scandic Skel

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Letar du efter anställning inom sanering och renhållning? Scandic Hotels AB är på jakt efter en skicklig städare/lokalvårdare och du kan vara rätt person för jobbet. Scandic Hotels AB söker en medarbetare på deltid som vill arbeta upp till 10 dagar. Kan det vara du?

Att bo i närheten av Skellefteå kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Scandic Hotels AB söker för närvarande efter en person att anställa inom städare/lokalvårdare-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Scandic Hotels AB letar efter erfaren städare/lokalvårdare som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är torsdag den sextonde maj 2024.


Jobbannons

Scandic Skellefteå är centralt beläget med naturen runt hörnet. Hotellet är fräscht och inbjudande för våra gäster, vi har ett fokus på möten men så klart är alla gäster välkomna till oss.

Tillsammans är vi ett sammansvetsat team som jobbar för att ta hand om våra gäster på bästa sätt och skapa oförglömliga gästupplevelser i världsklass. Hotellet är stort och rymmer många möjligheter till utveckling för den nyfikne. Vi är ett team med mycket glädje och energi så varför inte bli en del av oss?

Nu söker vi en Service Host inom Cleaning & First impression (housekeeping/logistäd) till Scandic Skellefteå.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. I rollen ingår bland annat att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Då vi använder Ipads behöver du ha viss datorvana. Tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.

Information om tjänsten

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov, både veckodagar och helger kan förekomma.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnScandic Hotels AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningUpp till 10 dagar
Organisationsnummer5562991009
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Scandic Hotels AB söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Skellefteå. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos Scandic Hotels AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Shiftleader, (service host) Cleaning & First Impression (Housekeeping/Städ)

Scandic Hotels AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Skellefteå.

2023-12-04

Mer info

Ullas Hemtjänstservice i Skellefteå AB söker personal

Ullas Hemtjänstservice i Skellefteå AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Skellefteå.

2023-12-04

Mer info

myNanny barnvakt Skellefteå, nanny / barnpassning 3-4 gånger/vecka

YCLA AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Skellefteå.

2023-11-27

Mer info