Bilrekonditonerare till BILENIA BILTVÄTT i Solna

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Letar du efter ett jobb inom sanering och renhållning? Nu har du chansen att börja jobba som bilrekonditionerare hos Bilenia AB. Bilenia AB söker efter en ny anställd på deltid under 3 månader – upp till 6 månader som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Stockholm är platsen där denna position är ledig. Bilenia AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som bilrekonditionerare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sök jobbet som bilrekonditionerare hos Bilenia AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast tisdag den nittonde december 2023.


Jobbannons

Vi letar efter en kvalificerad individ som kan bli en värdefull tillgång för vår anläggning i Solna. Om du har tidigare erfarenhet inom biltvätt och rekond så är det verkligen fördelaktigt, men vi är också öppna för att utbilda och träna upp rätt person för rollen. Vi är även positiva till att anställa någon som har nystartsjobb genom Arbetsförmedlingen.

Vi värdesätter kompetens inom biltvätt och rekond, vilket innebär att du bör ha en gedigen kunskap om de bästa metoderna och teknikerna för att rengöra och vårda bilar. Det är viktigt att du är noggrann och har en öga för detaljer för att säkerställa att varje fordon ser ut som nytt efter att du har arbetat med det.

Utöver din tekniska kompetens är det också viktigt att du har utmärkta samarbetsförmågor. Att kunna arbeta effektivt och smidigt med dina kollegor är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat och ge våra kunder en positiv upplevelse. Dessutom måste du vara en bra kommunikatör och kunna hantera kundinteraktioner på ett professionellt och vänligt sätt.

Om du känner att du har de erfarenheter och egenskaper som vi letar efter, och är redo att ansluta dig till vårt team i BILENIA Solna, ser vi fram emot att höra från dig.

MERIT:

  • Nystartsjobb via arbetsförmedlingen
  • B-körkort

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnBilenia AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5591396824
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeBilrekonditionerare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Bilenia AB söker en person till denna tjänst som bilrekonditionerare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som bilrekonditionerare hos Bilenia AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Bilrekonditonerare till BILENIA BILTVÄTT i Solna

Bilenia AB söker en person till tjänsten som bilrekonditionerare i Stockholm.

2023-11-26

Mer info

myNanny barnvakt Partille, nanny / barnpassning - dagtid

YCLA AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Partille.

2023-11-29

Mer info

Hemstädare - Hemfrid Partille

Hemfrid i Sverige AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Partille.

2023-11-01

Mer info