Timvikarier till Vårdnära service och Städservice, Varberg

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Våra stöd- och servicefunktioner för städservice och vårdnära service har stor betydelse för hälso- och sjukvården.

Utöver den dagliga städningen av lokalerna på Hallands sjukhus, utför vi även vårdnära service till vårdenheter på sjukhusen. Med vårdnära service stödjer vi vårdenheterna med olika arbetsuppgifter som ger nytta och värde för vårdpersonalen, så att de kan fokusera på sina patienter och omvårdnaden av dessa.

Med vårdnära service arbetar vi i team och erbjuder medarbetarna ett både flexibelt och omväxlande arbetsinnehåll. Vi som arbetsgivare har förväntan på dig som medarbetare, att du har rätt kompetens och förmåga att prestera inom vårdnära service.

Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? Då är du kanske den vi letar efter! Hos oss arbetar du både självständigt och i team med andra.

Arbetsuppgifter

Vårdnära service innebär att ett team ansvarar för den vårdnära servicen på avdelningen. Serviceteamet samarbetar nära vårdpersonalen för att göra patientflödet så smidigt som möjligt och bidra till hög kvalitet på avdelningen. Arbetsuppgifterna för teamet kan bland annat innefatta ansvar för patientkök, städning och förrådshantering och innebär mycket samarbete, både inom teamet och med vårdpersonalen. Arbetet innebär också kontakt med patienter och anhöriga, där serviceteamet stärker patientens upplevelse av kvalitet.

Arbetsuppgifterna innefattar även storstäd, städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på Varbergs sjukhus samt vårdcentraler inom Varbergs kommun.

Arbetstiderna är varierande mellan kl. 06.00-23.30. Även helgtjänstgöring förekommer.

Om dig

Du som söker har fyllt 18 år och har erfarenhet av servicearbete, t.ex. städ. Har du körkort är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av maskiner som används vid storstäd. Önskvärt är erfarenhet av arbete i kritiska miljöer och erfarenhet av utstäd av lokaler med smitta. Vid sådant arbete används  skyddsutrustning enligt Region Hallands rutiner.

I arbetet ingår kontakter med patienter, anhöriga och vårdpersonal så därför ser vi gärna att du är en social och utåtriktad person som har lätt för att kommunicera med andra. Du har god förmåga att vara flexibel och kan prioritera mellan arbetsuppgifter då det behövs. Datorvana är önskvärt. Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Om oss

Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeStädare/Lokalvårdare

Ansökan

REGION HALLAND söker tre personer till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Varberg. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos REGION HALLAND skickar du in din ansökan senast 2020-12-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Timvikarier till Vårdnära service och Städservice, Varberg

REGION HALLAND söker tre personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Varberg.

2020-09-02

Mer info

Timvikarier till Städ och Vårdnära service!

REGION HALLAND söker tre personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Kungsbacka.

2020-08-04

Mer info

Timvikarier till Städ och Vårdnära service!

REGION HALLAND söker tre personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Falkenberg.

2020-10-13

Mer info