Medarbetare sökes till Trakt Forest Hotel!

Publiceringsdatum: 2022-09-23

Om företaget

Småländsk natur och autentisk miljö. Skandinavisk design med lyxig komfort. Välkommen till Trakt Forest Hotel – här upplever du skogen med alla sinnen!

På Trakt Forest Hotel får du en rogivande naturupplevelse som kombinerar unikt boende med kulinariska läckerheter bestående av lokala råvaror, inspirerat av lokala traditioner. Här kan du också ta del av aktiviteter i naturen tillsammans med guide eller på egen hand.

Trakt Forest Hotel består av fem unika skogssviter, eller ”svävande rum” som den kända arkitekten Gert Wingårdh som designade sviterna kallar dem. Du bor längs trädstammarna, upphöjd från marken. Ett stenkast bort ligger Timmerhuset som serverar njutbara rätter med klassiska råvaror i restaurangen Traktköket.

Grundarna Sandra och Mattias Sälleteg har skapat Trakt Forest Hotel i förfädernas spår på den plats som har varit familjeägd i generationer. Nu blickar de framåt och söker efter en ny kollega som kan vara med och forma framtiden.

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare på Trakt Forest Hotel är det din uppgift att hantera de dagligt förekommande sysslorna kopplade till hotellverksamheten, i synnerhet att städa och förbereda sviterna inför nya gäster. Du kan också komma att behövas som medhjälpare i Traktköket och vid olika säsongsbetonade sysslor, såsom trädgårdsarbete och liknande.

Då viss gästkontakt förekommer i tjänsten är det viktigt att du är medveten om att du är en ambassadör för verksamheten, och det är din uppgift att säkerställa gästens nöjdhet.

Tjänsten är inledningsvis halvtid (fasta dagar) med möjlighet till utökning/heltid, och på sikt finns möjlighet till direktanställning hos Trakt Forest Hotel. För rätt person kan lämpliga arbetsuppgifter byggas på och utvecklas – en kanonchans för dig som vill jobba med riktigt autentisk småländsk turism!

Din profil

För att lyckas i din roll på Trakt Forest Hotel behöver du vara en ansvarstagande person som är serviceminded och kommunikativ. Du utför arbetet med noggrannhet och en positiv anda.

Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet från servicebranschen, men det är ej ett krav. Vid tillsättandet av denna tjänst kommer stor vikt ligga på personlig lämplighet – att du är en pigg, positiv och ordningsam person som klarar av att ta ansvar är viktigast!

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnAB Söder & Co Consulting
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566843107
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

AB Söder & Co Consulting söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Vetlanda. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos AB Söder & Co Consulting skickar du in din ansökan senast 2022-10-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Servicemedarbetare sökes till Husum för vikariat/projektanställning

Iss Facility Services AB söker två personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Örnsköldsvik.

2022-11-17

Mer info

Lokalvårdare sökes till kärnkraftrevisionen 2023 i Oskarshamn!

Lernia Bemanning AB söker tjugo personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Mönsterås.

2022-11-17

Mer info

Lokalvårdare sökes till Lysekil och Brastad

Seso Städservice AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Uddevalla.

2022-11-15

Mer info