Reliningstekniker

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Skulle du vilja jobba inom sanering och renhållning? Nu har du chansen att börja jobba som avloppstekniker hos Recover Industriservice AB. Detta är ett jobb på heltid där Recover Industriservice AB letar efter någon under tills vidare.

Att bo i närheten av Göteborg kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Recover Industriservice AB i rollen som avloppstekniker så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sista ansökningsdagen till jobbet som avloppstekniker hos Recover Industriservice AB är tisdag den nionde juli 2024.


Jobbannons

Recover Industriservice är en del av SERWENT och din lokala entreprenör inom vatten och avloppstjänster. Vi omsätter runt 350MSEK och har 200 duktiga medarbetare i Göteborg, Stockholm, Västerås, Uppsala och Gävle. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa.

Just nu rekryterar vi en reliningstekniker till rörinfodringsgruppen i Göteborg. Hos oss och bli del av ett företag i stark tillväxt – med

kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!

Mer om tjänsten

I rollen som reliningstekniker i rörinfodringsgruppen hos SERWENT Recover Industriservice kommer du att arbeta med renovering av avloppssystem i och kring fastigheter. Vi arbetar med fiberstrumpa, nya självbärande rör som monteras inuti det gamla rörsystemet, och är certifierade i Sacpipe Connection System och liknande system.

Arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder som består av fastighetsbolag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med behov att åtgärda sina avloppssystem.

 Är du tekniskt lagd och en flitig problemlösare så kommer du passa utmärkt in i gänget.

 Mer om dig och vad vi söker

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från rörinfodring, men vi har även intern lärlingsutbildning för rätt person.

I den här rollen träffar du dagligen våra kunder på plats och vi tror därför att du har en god känsla för service och för mötet med människor. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ. Vi söker dig som värnar om att göra ett bra jobb med hög kvalité. Vidare har du B-körkort och goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

Övrigt

SERWENT Recover Industriservice tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vi erbjuder en fast anställning som inleds med en provanställning på 6 månader.

Inför anställning hos oss genomförs alkohol- och drogtestning.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer för den här rekryteringen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Regionschef Malin Englund eller projektledare Steinar Eliasson. 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRecover Industriservice AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565309233
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeAvloppstekniker
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Recover Industriservice AB söker en person till denna tjänst som avloppstekniker med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som avloppstekniker hos Recover Industriservice AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

myNanny barnvakt Växjö, nanny/barnpassning 1-2 gånger/veckan

YCLA AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Växjö.

2024-07-09

Mer info

myNanny barnvakt Huddinge, nanny/barnpassning - 1-2 pass/vecka

YCLA AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Huddinge.

2024-07-09

Mer info

myNanny barnvakt Huddinge, nanny/barnpassning - 1-2 pass/vecka

YCLA AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Huddinge.

2024-07-09

Mer info