Lokalvårdare till Grundskoleförvaltningen, Nordost

Publiceringsdatum: 2024-06-11

Vill du arbeta inom sanering och renhållning-branschen? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos GÖTEBORGS KOMMUN genom att arbeta som städare/lokalvårdare. GÖTEBORGS KOMMUN söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Om du redan bor i närheten av Göteborg, är det här din chans att söka ett spännande jobb GÖTEBORGS KOMMUN har just nu en ledig tjänst som städare/lokalvårdare. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Bli en del av GÖTEBORGS KOMMUN genom att ansöka till jobbet som städare/lokalvårdare senast tisdag den tjugofemte juni 2024.


Jobbannons

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!

Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:

  • öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
  • skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
  • öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, anpassad grundskola, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi en lokalvårdare till skolor i Nordöstra Göteborg.

Vårt arbete gör skillnad och vi söker dig som vill vara med på vår resa. Vi erbjuder dig ett rörligt och omväxlande arbete där du arbetar tillsammans med andra lokalvårdare på skolan.

Som lokalvårdare utför du dagliga arbetsuppgifter i skolans lokaler. Du arbetar utifrån fastställda metoder och instruktioner för att säkerställa kvalitén och du bidrar till välstädade och trivsamma lokaler. Vi arbetar utifrån att elever och personal på skolorna ska må bra. Vi vill därför att du tänker utifrån ett ergonomiskt och miljömedvetet perspektiv. Vi följer givna hygienregler och förser dig med arbetskläder för ett proffsigt intryck.

Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och trivs med ansvaret att vara en bra vuxen förebild på skolan. Du ingår i en lokalvårdsgrupp men du ska även kunna jobba självständigt och ta egna beslut. Bra kommunikation och samarbete med såväl elever som kollegor inom lokalvården och andra roller på skolan är en förutsättning för att det ska fungera och du ska trivas. Tillsammans hittar vi det bästa upplägget för att elever ska få en så god lärandemiljö som möjligt!

Vi jobbar tillsammans i hela enheten och hjälper varandra vid behov, så det kan även förekomma arbete på andra skolor.

Arbetet utförs dagtid enligt schema efter skolans behov.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Urval och intervjuer sker löpande.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har SRY-utbildning eller annan yrkesutbildning inom lokalvård som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av lokalvård. Det är ett krav att du har flera års erfarenhet av storstädning, golvvård och höghöjdsstädning.

Som person är du flexibel, du tycker om ett varierande arbete och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Vidare är du ansvarsfull, serviceinriktad, och positiv i ditt bemötande. Du har mycket god förmåga att kunna arbeta tillsammans med andra men du ska även kunna arbeta självständigt efter arbetsschema och instruktioner.

Det krävs bra kommunikation och dialog samt att kunna arbeta efter en arbetsbeskrivning och säkerhetsföreskrifter, därför ska du ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Du har grundläggande IT-kunskaper för hantering av personalsystem och e-post. Du har även grundläggande kunskaper med att hantera smartphone för att använda personalsystem samt kommunicera via mail med chef, samordnare och kollegor.

För dig är det självklart att vara ett ansikte utåt för verksamheten och att sätta elevens bästa i fokus. Det krävs att du är noggrann i ditt arbete och tar ansvar för att arbetet blir utfört enligt schema och frekvens. Tjänsten kräver att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar i arbetet.

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnGÖTEBORGS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120001355
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

GÖTEBORGS KOMMUN söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos GÖTEBORGS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2024-06-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Lokalvårdare till Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Uppsala kommun söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Uppsala.

2024-06-28

Mer info

Vikariat lokalvårdare till Ada Service Partner Karlstad

ADA Service Partner AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Karlstad.

2024-05-13

Mer info

Lokalvårdare till Göteborgs universitet, 50 %

Göteborgs Universitet söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Göteborg.

2024-07-03

Mer info