Lokalvård

Publiceringsdatum: 2024-05-31

Skulle du vilja jobba inom sanering och renhållning? Nu har du chansen att börja jobba som städare/lokalvårdare hos Sukhotskaya, Liudmila. Sukhotskaya, Liudmila behöver någon som vill arbeta deltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Svalöv är platsen där denna position är ledig. Om du är intresserad av en karriär inom städare/lokalvårdare, ta en titt på den lediga tjänsten som Sukhotskaya, Liudmila erbjuder för att se om det är en matchning. Söker du efter en spännande karriär som städare/lokalvårdare? Sök jobbet hos Sukhotskaya, Liudmila senast söndag den trettionde juni 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Vi söker en ordningsam, strukturerat och självständigt städare. Du ansvarar själv för att genomföra alla städmoment. Vi söker dig som Är noggrann och ansvarsfull , det är bra om du har någon slags erfarenhet inom lokalvård sedan innan . Då du kommer ha kundkontakt så är det viktigt att du inte har svårigheter att bemöta nya människor och är trevlig. När du arbetar hos oss så kommer du ha löpande städningar på fasta tider samt vid behov. Arbetstiderna varierar men är för det mesta mellan 08:00 -17:00.

För att kunna ta sig till våra kunder så måste du kunna hitta till olika adresser utan svårigheter. Alla våra scheman och tidsregistreringar sker via webb baserade appar och program och du behöver därför ha tillgång till en smart phone med internetanslutning.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnSukhotskaya, Liudmila
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Sukhotskaya, Liudmila söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Svalöv. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos Sukhotskaya, Liudmila skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Lokalvårdare

Livsmedelsstädarna i Sverige AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Bjuv.

2024-06-24

Mer info

Städare/Lokalvårdare

Maldinis AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Uppsala.

2024-07-13

Mer info

Lokalvårdare/hemstädare vid behov för uppdrag i Halland med omnejd

Workjob söker två personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Falkenberg.

2024-07-13

Mer info