Lokalvårdare till semestervikariat 2024

Publiceringsdatum: 2024-02-12

Letar du efter anställning inom sanering och renhållning? Letar du efter en chans att arbeta som städare/lokalvårdare på GÖTEBORGS KOMMUN? Nu är det möjligt. Intresserade sökes för heltid-jobb hos GÖTEBORGS KOMMUN - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 11 dagar upp till 3 månader.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Göteborg då det är tjänsteorten. GÖTEBORGS KOMMUN behöver fler anställda som stödjer arbetet inom städare/lokalvårdare. Kolla in deras lediga tjänster för att se om du har vad som krävs. Låt GÖTEBORGS KOMMUN hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som städare/lokalvårdare! Ansök seast måndag den fjärde mars 2024.


Jobbannons

Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.  

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss. Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord! 

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu dig som vill jobba sommaren 2024 som lokalvårdare inom äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen!

Våra uppdrag inom lokalvård finns på olika verksamheter som vård- och omsorgsboende, dagliga verksamheter och kontor. Det kan hända att du jobbar på olika arbetsplatser under dagen.

Det är viktigt att du tycker om att ditt jobb varierar och att du kan snabbt ta till dig nya arbetsuppgifter. Du ska också tycka om att jobba både självständigt och tillsammans med andra. För oss är det viktigt att du mår bra på jobbet och därför är det viktigt att du jobbar ergonomiskt och miljömedvetet.

Du jobbar dagtid på vardagar och i vissa fall även helg. Tjänsterna avser timanställningar.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet inom lokalvård
  • Har utbildning inom lokalvård, men det är inget krav.

Det är viktigt att du behärskar svenska såväl i tal som i skrift och som gärna har grundläggande IT-kunskaper för hantering av personalsystem och e-post.

Du har lätt för att kommunicera med både kollegor, kund och andra människor du kan möta i din tjänst. Du är serviceinriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och flexibel då arbetsuppgifterna kan förändras med kort varsel.

I denna rekrytering ansöker du utan personligt brev. När du söker kommer du få svara på frågor relevanta för tjänsten. Dina svar blir en viktig del av vårt urvalsarbete.

ÖVRIGT

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om jobbet

Antal tjänster50
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnGÖTEBORGS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer2120001355
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

GÖTEBORGS KOMMUN söker personer till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos GÖTEBORGS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2024-03-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Lokalvårdare till HSB Lidköping-Semestervikariat

HSB Riksförbund Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Lidköping.

2024-02-07

Mer info

Lokalvårdare till First Camp sommar 2024

First Camp Sverige AB söker fem personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Malmö.

2023-12-20

Mer info

Lokalvårdare till Kronohäktets Hostel sommar 2024

JOTAC Logi AB söker tre personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Karlskrona.

2024-02-06

Mer info