Fönsterputsare / Window cleaners till ett av Sveriges största städbolag

Publiceringsdatum: 2024-05-15

Letar du efter möjligheter att arbeta inom sanering och renhållning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som städare/lokalvårdare hos Recruitive AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta deltid hos Recruitive AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Göteborg som är tjänsteorten. Företaget Recruitive AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som städare/lokalvårdare har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Har du vad som krävs för att arbeta som städare/lokalvårdare hos Recruitive AB? Ansök innan lördag den artonnde maj 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Om tjänsten

Älskar du att göra människors dag lite ljusare? Har du en passion för service och strävar efter att leverera utmärkt kundupplevelse? Då kan detta vara drömjobbet för dig!

Vi söker efter en engagerad och serviceinriktad fönsterputsare för att ansluta sig till vårt team. På vårt företag sätter vi kundnöjdhet i första rummet och strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet. Som en del av vårt team kommer du att få chansen att göra verklig skillnad genom att förvandla våra kunders hem och arbetsplatser till skinande rena utrymmen.

Dina arbetsuppgifter

 • Utföra fönsterputsning på ett noggrant och effektivt sätt för att säkerställa hög kvalitet på arbetet.
 • Interagera professionellt med kunder och ge enastående kundservice vid varje tillfälle.
 • Följa säkerhetsföreskrifter och använda lämplig utrustning för att utföra arbetsuppgifterna på ett säkert sätt.
 • Samarbeta med teamet för att uppnå gemensamma mål och leverera en överlägsen kundupplevelse.

Din profil

 • Erfarenhet av fönsterputsning är en fördel men inte ett krav. Vi välkomnar alla som är villiga att lära och växa i rollen.
 • Utmärkta kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta väl i team.
 • Serviceinriktad attityd och önskan att göra kunderna nöjda.
 • Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ när det behövs.
 • Körkort är fördelaktigt men inte ett absolut krav.

Om företaget

Vad vi erbjuder:

 • En positiv arbetsmiljö: Vi värdesätter en positiv atmosfär där varje medlem i teamet känner sig uppskattad och motiverad att göra sitt bästa.
 • Utbildning och utveckling: Vi investerar i våra anställdas kunskap och erbjuder kontinuerlig träning för att säkerställa att du är utrustad med de färdigheter som behövs för att lyckas.
 • Konkurrenskraftig ersättning: Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och förmåner för att erkänna ditt hårda arbete och engagemang.
 • Flexibilitet: Vi förstår vikten av balans mellan arbete och liv och strävar efter att erbjuda flexibla arbetstider för att passa dina behov.

Om oss

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och AW varje månad. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnRecruitive AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590729546
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Recruitive AB söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos Recruitive AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fönsterputsare / Window cleaners till ett av Sveriges största städbolag

Recruitive AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Stockholm.

2024-05-24

Mer info

Fönsterputsare / Window cleaners till ett av Sveriges största städbolag

Recruitive AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Göteborg.

2024-05-29

Mer info

Fönsterputsare / Window cleaners till ett av Sveriges största städbolag

Recruitive AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Stockholm.

2024-05-29

Mer info