Housekeeper Scandic Helsingborg Nord, extra vid behov

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Funderar du på att söka jobb inom sanering och renhållning? Scandic Hotels AB är på jakt efter en skicklig hotellstädare och du kan vara rätt person för jobbet. Detta är ett jobb på deltid där Scandic Hotels AB letar efter någon under 11 dagar upp till 3 månader.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Helsingborg då det är tjänsteorten. Scandic Hotels AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som hotellstädare. Kolla in deras fem lediga tjänster och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av teamet hos Scandic Hotels AB som hotellstädare genom att ansöka senast söndag den trettionde juni 2024.


Jobbannons

Fem kilometer utanför Helsingborg ligger Scandic Helsingborg Nord. Våra gäster tar sig lätt in till staden där restauranger och nöjesliv finns. Här finns allt för våra gäster- en lekhörna för barnen, en relaxavdelning med bastu och pool och biljard i restaurangen för de vuxna.

Vi lägger stor vikt vid ett personligt och välkomnande bemötande, mot våra gäster så klart, men också mot varandra. Vi har fokus på vårt gemensamma arbete och sluter upp tillsammans där det behövs. Vi tror på en god stämning med mycket glädje och skratt bland medarbetare leder till hotellupplevelser i världsklass för våra gäster som de kommer att minnas.

Nu söker vi en housekeeper till Scandic Helsingborg Nord.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. I rollen ingår bland annat att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Då vi använder Ipads behöver du ha viss datorvana. Tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.

Information om tjänsten

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Om jobbet

Antal tjänster5
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnScandic Hotels AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5562991009
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeHotellstädare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Scandic Hotels AB söker fem personer till denna tjänst som hotellstädare med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som hotellstädare hos Scandic Hotels AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Housekeeper Scandic Park, extra vid behov

Scandic Hotels AB söker fyra personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Stockholm.

2024-05-21

Mer info

Housekeeper Scandic Arlandastad, extra vid behov

Scandic Hotels AB söker två personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Sigtuna.

2024-05-17

Mer info

HOUSEKEEPINGMEDARBETARE - EXTRA VID BEHOV - SOMMARJOBB -SÄSONGSJOBB

Elite Hotels Of Sweden AB söker en person till tjänsten som hotellstädare i Helsingborg.

2024-05-30

Mer info