Lokalvårdare

Publiceringsdatum: 2024-02-12

Letar du efter anställning inom sanering och renhållning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som städare/lokalvårdare hos REGION KALMAR LÄN. Intresserade sökes för deltid-jobb hos REGION KALMAR LÄN - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 6 månader eller längre.

Denna position är tillgänglig i Mörbylånga. Om du letar efter en spännande karriär inom städare/lokalvårdare-branschen, har REGION KALMAR LÄN just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Bli en del av teamet hos REGION KALMAR LÄN som städare/lokalvårdare genom att ansöka senast fredag den första mars 2024.


Jobbannons

Vi erbjuder

Som lokalvårdare kommer du tillsammans med kollegor se till att folkhögskolans internat,

konferenslokaler, undervisningslokaler, personalrum, sanitetsutrymmen och andra allmänna utrymmen hålls rena.

Du kommer att arbeta med allt från maskinell rengöring, golvvård och textilvård till storstädningar och iordningsställande av konferenslokalerna. Vid eventuellt behov kommer du också att få hjälpa till i skolans kök.

Vi söker

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning, alternativt utbildning eller kompetens som

arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har yrkeserfarenhet av lokalvård och maskinell rengöring och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du tar ansvar för att arbetet blir gjort med god kvalitet och är van vid att växla mellan olika arbetsuppgifter. Eftersom vi arbetar i grupp är det viktigt att du är bra på att samarbeta. Du ska ha grundläggande kunskap i det svenska språket för att bland annat kunna läsa och förstå städinstruktioner, samt för att kunna förstå och hantera kemikalier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en timavlönad visstidsanställning med i första hand arbetstid dagtid på måndagar och onsdagar tom 2024-05-31. Det kan komma att finnas möjlighet till eventuell förlängning samt till mer arbetstid vid ordinarie personals frånvaro.

Vår arbetsplats

Ölands folkhögskola är en av fyra folkhögskolor med Region Kalmar län som huvudman. Regionens vision om kultur, hälsa, integration och hållbarhet präglar skolans verksamhet. 

Vi har allmänna kurser som arbetar tematiskt med en tydlig röd tråd utifrån de globala målen, Agenda 2030. Vi har också profilkurser inom konst, design, dokumentärfilm, scenkonst, skrivande, hållbarhet, byggnadsvård, seniorkurs samt ett stort utbud av sommarkurser. Vi har cirka 240 deltagare och ett internat med plats för cirka 100 deltagare.

I förvaltningsområdet Bildning ingår fem basenheter, Biblioteksutveckling och de fyra folkhögskolorna: Gamleby folkhögskola, Högalids folkhögskola, Vimmerby folkhögskola och Ölands folkhögskola. Folkhögskolorna ska erbjuda ett brett utbud av utbildningar som bidrar till att höja bildnings- och utbildningsnivån i länet. Biblioteksutveckling initierar, leder och samordnar länets gemensamma utvecklingsarbete inom biblioteksområdet.

Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnREGION KALMAR LÄN
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000073
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

REGION KALMAR LÄN söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Mörbylånga. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos REGION KALMAR LÄN skickar du in din ansökan senast 2024-03-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Timanställda lokalvårdare sökes!

Ystad kommun söker fem personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Ystad.

2024-03-01

Mer info

Lokalvårdare till ISS Bollebygd

Iss Facility Services AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Bollebygd.

2024-03-01

Mer info

Jobbspår/rekryteringsutbildning till lokalvårdare hos Cyklande städarna

Cyklande Städarna i Linköping AB söker tre personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Linköping.

2024-02-28

Mer info