Lokalvårdare helg

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Söker du efter ett jobb inom sanering och renhållning-sektorn? Letar du efter en chans att arbeta som städare/lokalvårdare på Forenede Service AB? Nu är det möjligt. Detta är ett jobb på deltid där Forenede Service AB letar efter någon under tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Örebro, är det här din chans att söka ett spännande jobb Forenede Service AB har just nu ett ledigt jobb som städare/lokalvårdare. Söker du efter en spännande karriär som städare/lokalvårdare? Sök jobbet hos Forenede Service AB senast tisdag den nionde juli 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Forenede Service är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi är ett ledande serviceföretag, men har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet till våra medarbetare.

Hos oss är alla jobb lika viktiga och vi står stadigt i vår ambition att städa och putsa fönster bäst. På Forenede Service bryr vi oss om varandra och har en hjälpsam kultur där trivsel och engagemang är i fokus.Vi söker nu lokalvårdare till Örebro.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. Du har god social kompetens och trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Det tillhör vardagen att arbeta under viss tidspress varför du bör trivas med att ha mycket att göra och kan planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter medarbetare som bidrar till god stämning och hjälpsamhet.

För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med våra kunder är det ett krav att du kan svenska i tal och skrift. Det är även ett krav att du har tidigare erfarenhet av lokalvård.

Utbildning i kvalitetsstädning, INSTA 800 nivå 2, Lokalvård i vårdmiljö är meriterande.

Tjänsten är på deltid och arbetstiden är förlagd på helg.

Notera att vi innan anställningens start kommer att göra en kontroll ur belastningsregistret. 

Som anställd hos Forenede Service finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Samtliga anställda erbjuds friskvårdsbidrag och nyanställda utbildas i vår yrkesskola för att få rätt förutsättningar i den nya rollen. 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnForenede Service AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565555272
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Forenede Service AB söker en person till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Örebro. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos Forenede Service AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Lokalvårdare kvällar & helger

Städglädje i Mälardalen AB söker två personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Eskilstuna.

2024-05-21

Mer info

Lokalvårdare för extrajobb på helger till Malmö!

Bredablick Förvaltning i Sverige AB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Malmö.

2024-05-14

Mer info

lokalvårdare

Anderssons Städ i Landskrona HB söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Landskrona.

2024-06-12

Mer info