Områdeschef Jönköping/Östergötland

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Söker du efter ett jobb inom sanering och renhållning-sektorn? Nu har du chansen att börja jobba som skadedjurstekniker hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län. Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är ospecificerad arbetsort den angivna tjänsteorten. Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker för närvarande efter en person att anställa inom skadedjurstekniker-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Bli en del av teamet hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län som skadedjurstekniker genom att ansöka senast tisdag den sextonde april 2024.


Jobbannons

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Länsförsäkringar erbjuder försäkringar, banktjänster samt fastighetsförmedling under samma tak. Hos oss finns även trygghetstjänster och skadedjursverksamhet. Vi ägs av våra kunder vilket innebär att vi har ett starkt kundfokus i allt vi gör - vi tar ansvar för egna och gemensamma mål så att vi kan nå framgång. Vi är ett värderingsstyrt bolag så det är viktigt att du känner samhörighet med våra värderingar som är; Enkla, Kreativa och Omtänksamma.

Dina arbetsuppgifter:

  • I ditt uppdrag som områdeschef ansvarar du för leda och fördela arbetet för din personal. Du ansvarar för anställningsprocessen av nya medarbetare samt planering och genomförande av utbildningsprogram. Du säkerställer att alla medarbetare känner till företagets olika rutiner och praxis.
  • Du assisterar i planeringen av arbetsuppgifter och säkerställa att tekniker i ditt område har rätt verktyg.
  • I rollen ingår även arbetsuppgifter kopplat till rapportering och administration. Du dokumenterar och följer upp gruppens arbetsuppgifter och resultat.
  • Du säkerställer att skadedjursbekämpningen utförs på ett korrekt och säkert sätt och efterlevnad av lagar och branschstandarder.
  • Du genomför uppföljning och kvalitetskontroll av utfört arbete.
  • Du ansvarar även för lagerhantering och beställningar. Detta genom att hålla koll på lagernivåer och assistera i regelbundna inventeringar och beställningar.
  • Vi letar efter en ledare som drivs av att se sina medarbetare växa. Du har skapat ditt personliga varumärke genom att ta ansvar och du förstår vikten av samarbete och kommunikation.
  • Du har lätt för att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer och är förtroendeingivande. Som person är du ansvarstagande och lämnar inget åt slumpen. Du uppskattar ett uppdrag där det händer mycket och gillar att arbeta under högt tempo
  • Du motiveras också av att leda andra och sträva efter ett högt engagemang hos dina medarbetare.
  • Du behöver vara bekväm i att arbeta i olika IT-system och digitala verktyg och behärska svenska väl i tal och skrift.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLänsförsäkringar Göteborg och Bohus län
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5585008039
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSkadedjurstekniker
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker en person till denna tjänst som skadedjurstekniker med placerings i ospecificerad arbetsort. Om det låter intressant att arbeta som skadedjurstekniker hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län skickar du in din ansökan senast 2024-04-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Områdeschef Jönköping/Östergötland

Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker en person till tjänsten som skadedjurstekniker i ospecificerad arbetsort.

2024-04-04

Mer info

Områdeschef Göteborg/Halland

Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker en person till tjänsten som skadedjurstekniker i ospecificerad arbetsort.

2024-04-02

Mer info

Områdeschef Stockholm/Uppsala

Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker en person till tjänsten som skadedjurstekniker i ospecificerad arbetsort.

2024-04-02

Mer info