Områdeschef Värmland/Älvsborg

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Letar du efter anställning inom sanering och renhållning? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som skadedjurstekniker hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län. Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

ospecificerad arbetsort är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker för närvarande efter en person att anställa inom skadedjurstekniker-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Sista ansökningsdagen till jobbet som skadedjurstekniker hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län är tisdag den sextonde april 2024.


Jobbannons

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Länsförsäkringar har sedan mer än 170 år tjänat sina kunder tillika ägare med marknadsledande försäkringslösningar. I vår vilja att skapa fler värden för kunden och jobba med helhetslösningar har vi även byggt bank och startat fastighetsförmedling. Nu tar vi nästa steg och erbjuder kunderna service inom skadedjursbekämpning genom ett bolag samägt av våra Länsbolag i Göteborg och Bohuslän, Älvsborg, Halland, Värmland samt Östergötland. Vårt uppdrag är att med kunden i fokus ge bästa möjliga service till våra kunder inom skadedjursbekämpning.

Dina arbetsuppgifter:

  • I ditt uppdrag som områdeschef ansvarar du för leda och fördela arbetet för din personal. Du ansvarar för anställningsprocessen av nya medarbetare samt planering och genomförande av utbildningsprogram. Du säkerställer att alla medarbetare känner till företagets olika rutiner och praxis.
  • Du assisterar i planeringen av arbetsuppgifter och säkerställa att tekniker i ditt område har rätt verktyg.
  • I rollen ingår även arbetsuppgifter kopplat till rapportering och administration. Du dokumenterar och följer upp gruppens arbetsuppgifter och resultat.
  • Du säkerställer att skadedjursbekämpningen utförs på ett korrekt och säkert sätt och efterlevnad av lagar och branschstandarder.
  • Du genomför uppföljning och kvalitetskontroll av utfört arbete.
  • Du ansvarar även för lagerhantering och beställningar. Detta genom att hålla koll på lagernivåer och assistera i regelbundna inventeringar och beställningar.
  • Vi letar efter en ledare som drivs av att se sina medarbetare växa. Du har skapat ditt personliga varumärke genom att ta ansvar och du förstår vikten av samarbete och kommunikation.
  • Du har lätt för att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer och är förtroendeingivande. Som person är du ansvarstagande och lämnar inget åt slumpen. Du uppskattar ett uppdrag där det händer mycket och gillar att arbeta under högt tempo
  • Du motiveras också av att leda andra och sträva efter ett högt engagemang hos dina medarbetare.
  • Du behöver vara bekväm i att arbeta i olika IT-system och digitala verktyg och behärska svenska väl i tal och skrift.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLänsförsäkringar Göteborg och Bohus län
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5585008039
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSkadedjurstekniker
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker en person till denna tjänst som skadedjurstekniker med placerings i ospecificerad arbetsort. Om det låter intressant att arbeta som skadedjurstekniker hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län skickar du in din ansökan senast 2024-04-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Områdeschef Stockholm/Uppsala

Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker en person till tjänsten som skadedjurstekniker i ospecificerad arbetsort.

2024-04-02

Mer info

Områdeschef Göteborg/Halland

Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker en person till tjänsten som skadedjurstekniker i ospecificerad arbetsort.

2024-04-02

Mer info

Områdeschef Jönköping/Östergötland

Länsförsäkringar Göteborg och Bohus län söker en person till tjänsten som skadedjurstekniker i ospecificerad arbetsort.

2024-04-04

Mer info